Copyright
Op alle uitgaven rust copyright en beeldrecht: van de dichter, van de kunstenaar, de vormgever en Plint. Het is hun werk en daar mag je niet zo maar iets mee doen - ook niet voor een eigen site en ook niet voor het onderwijs. Het zijn vaak heel aardige mensen dus laat het even weten als je plannen hebt - dan regelen we het netjes. Ook de inhoud van deze site www.mijnplint.nl is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Plint.

 

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Plint en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Plint en jou. Door te bestellen ga je accoord met de algemene voorwaarden van Plint.

 

Prijzen en kosten
De prijzen op www.mijnplint.nl en in de brochures zijn inclusief 9 of 21% btw. Bij prijswijzigingen en/of - verhogingen gelden de tarieven die op dat moment op www.mijnplint.nl vermeld staan.

 

Bezorgadres en leveringsservice
Bestellingen van www.mijnplint.nl worden gratis verzonden in Nederland en Belgie. Verzending naar andere landen is helaas niet mogelijk. 

 

Levering
We doen ons uiterste best de bestelling met de grootste zorgvuldigheid uit te voeren. Kijk voor de leveringstermijn bij het artikel.
Als er iets tijdelijk niet leverbaar of definitief uitverkocht is of als er om een andere reden vertraging ontstaat, laten we je dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

 

Totstandkoming van de overeenkomst
We hebben het recht een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden.  

 

Herroepingsrecht
Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode heb je een herroepingsrecht; dit betekent dat je de bestelling zonder reden kunt retourneren. Wel vergoed je de verzendkosten van € 2,50 en betaal je zelf de kosten van het terugsturen. En natuurlijk moet alles onbeschadigd en ongebruikt zijn, in oorspronkelijke staat en in oorspronkelijke verpakking. Met een kopie van de pakbon of de factuur kun je de bestelling terugsturen naar Plint t.a.v. Afdeling retouren Postbus 164 5600 AD Eindhoven

Je krijgt je geld binnen 30 dagen terug op je rekening. Als je een verkeerde of een verkeerd bezorgde bestelling ontvangt, betalen wij de kosten van het terugsturen.

Dit geldt natuurlijk alleen voor uitgaven die je via www.mijnplint.nl hebt gekocht. Als je iets van ons in een winkel hebt gekocht, regel je een en ander met de winkel zelf.

 

Transportgarantie
Alle zendingen zijn verzekerd. Als je vóór het openen van je pakje schade constateert aan de verpakking, neem dan meteen contact op. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos vervangen. Als je het pakket al hebt geopend op het moment dat je de schade constateert, gelden de gewone regels van terugsturen.

 

Toch niet helemaal tevreden?
We doen ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk compleet te versturen. Maar natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Het blijft mensenwerk ;-) Mocht je niet tevreden zijn, neem dan contact op. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Wel is het belangrijk dat je de klacht binnen 2 weken na de bezorgdatum meldt. Daarna wordt het namelijk heel ingewikkeld om na te gaan wat er waar mis ging. Een klacht wordt altijd zo snel mogelijk behandeld en in ieder geval binnen 14 dagen na melding. Een klacht kun je telefonisch melden (040 245 4001) of per mail: hallo@plint.nl of per post. Stuur per post altijd een kopie van de pakbon of de factuur mee. Zonder de pakbon of factuur kunnen we je niet van dienst zijn.

Plint
Postbus 164
5600 AD  Eindhoven

 

© 2015 - 2019 PLINT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel